2009.01.22. 14:31| Szerző: readmymind

Az önfejlesztés önkielégítés. De az önpusztítás...

A civilizáció átka az hogy túl sok időd lesz bazdmeg és nemkell örökké a kaja után koslatnod vagy éppen a ragadozók elől menekülnöd. Magyarul már nemkell az életedért küzdenek, már meg akarsz halni mert nincs értelme, ha erőfeszítés nélkül túléled a természet csúcsragadozóit.

Jajj semmi értelme az életemnek....sose volt értelme az életednek és senki másénak se, és sose lesz értelme. Az élet a válasz, az volt a cél hogy élj. Nem kell a miértet keresni, az élet célja maga az élet. Az hogy mivel töltöd ki?, hát munkával hogy hasznos tagja legyél a társadalomnak, ha nem vagy az rábaszol és megbasznak, megesznek, kiútálnak és eltemetnek. Asszem a mai csúcsragadozó az maga a társadalom, aki nem illeszkedik azt a kibaszott ragájos depressziójával bünteti és kergeti a megváltást? jelentő halálba jajj nekem... „Hiszekegy Tylerben.”  

Nincs értelme az életednek és sose lesz...."Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

Nagyon nagyon berágunk, vissza akarunk térni a törzsi társadalomba, meg akarunk küzdeni az életünkért, sebeket akarunk szerezni, életeket áldozni csak azért hogy mi élhessünk.

"Álmaimban szarvasokat űzöl a Rockefeller Center romjai körül, a fák között. Holtodig elnyűhetetlen bőrruha van rajtad. Felkúszol a Sears toronyház oldalán kígyózó indákon, lenézve apró alakokat látsz, akik gabonát csépelnek és szarvashúst szárítanak egy üres autópálya leállósávján."

Háborút akarunk, a gyengébbek csak magukkal háborúznak és megsebzik magukat....kurva emós kis gecik....

„Kedvem támadt lelőni minden pandát, amelyik nem kefél a fajfenntartásért. Tankhajók olajával akartam elárasztani a híres francia strandokat, amelyeket sose láttam. Füstöt akartam lélegezni...”

És füstöt lélegzem....

"Nem vagytok kiválasztottak! Nem vagytok különleges egyéniségek! Rothadó szerves anyag vagytok, csakúgy, mint bármi más... Bohóckodó ganajkupacok vagyunk mindnyájan. A nagy közös trágyadomb apró részei."

Mi mind különlegesek vagyunk, a legrosszabb amit átélhetsz hogy átlagos vagy.....mind valaha élt emberek kombinációi vagyunk, sose tudunk újat mondani, újat  alkotni valaki már biztos kimondta és leírta ugyanazt..... a történelem ismétli önmagét és mi még csak betűk se vagyunk a lapjain.....

"Ha most meg kellene halnod, elégedett lennél az életeddel?"

Nem sose lennél elégedett...sose leszel

 

mi inkább eltöröljük a színről a civilizációt, terrort akarunk, bukjon meg minden világhatalom, haljon ki minden állat, haljon ki az élet a Földön ha nem képes értékelni magát!

  .... elmegyünk afrikába beállunk egy törzsbe és istent jáccunk mert megtehetjük hisz ezerszer okosabbak vagyunk mint ők, vagy épp futunk az életünkért a ragadozók elől, gyilkolunk a fennmaradásért... Ha nem vagy elég különleges ahol vagy, válts környezetet....cseréld le a haverjaid, cseréld le a ruháid.....vágd fel az ereidet....

"- Maga szenved? Menjen el kedd este a metodisták templomába a here-rákosok gyűlésére. Na azok szenvednek."

Nincs értelme...há adjunk neki...

Az apánkban kerestük Istent, hogyha az apánk lelépett, mi az amit megtudtunk Istenről? Idefigyelj! Gondoltál már arra a lehetőségre, hogy Isten nem szeret téged? Nem kellesz neki, sőt, több mint valószínű, hogy egyenesen gyűlöl. De nem ez a legnagyobb baj. Hanem az, hogy ő se kell nekünk. A kárhozat és a megváltás csak duma! Szóval Isten fattyai vagyunk? Nagyon helyes!

 

Nem kell hogy értelmet adjon, nem kell hogy segítsen... Isten nem létezik, és különben is hülye...

 

Mindenetek megvan, mégis itt álltok és sírtok...

.Meg akartad változtatni az életed, de egyedül képtelen voltál rá. A vágyaid testet öltöttek - bennem (...) én szabad vagyok - ellentétben veled (...) mások is ezt csinálják. Győzködik magukat és álmokat szőnek magukról, de ahhoz nincs merszük, amit te csináltál. Az a baj, hogy küzdesz ellenem, ezért néha még önmagad vagy; (...) de előbb vagy utóbb teljesen át fogsz változni - Tylerré!

 Átfogtok változni.....rothadó hullákká....mind itt halunk meg a civilizáció legnagyobb betegségében a depresszióban.... rémálmaiban Isten egy üres bolygóról álmodik, még jó hogy nem létezik és az álma sose válik valóra...

Porcupine Tree - "Fear of a Blank Planet"

A szövege: http://lyricwiki.org/Porcupine_Tree:Fear_Of_A_Blank_Planet

 

Bekapom a nyalókám .. mert a valóság szopás...

 

Felkapom a kabátom, elindulok az utcádon, ahová nézek minden kipusztul, a fák azonnal kiszáradnak és lángra kapnak, a járókelők több sebből spontán vérezni kezdenek és rémülten néznek rám. Mosolygok és megyek tovább, örülök hogy sebezhetek, pusztíthatok, bánthatok, belül minden áldozat fájdamát átélem, de épp ez a lényeg. Minél több, minél nagyobb fájdalmat okozni és egyszerre élni át mind.Hogy hova megyek az nem számít, a lényeg az amit útközben átélhetek. 

- a folytatást inkább kitöröltem :P  -

 

 

 

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scufublag.blog.hu/api/trackback/id/tr80895586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása