2008.12.23. 00:14| Szerző: readmymind

Föld, újra ... kiszállok az űrhajóból, talán utoljára látom. A haverjaim már várnak a kikötőben, rég láttam őket, a Földön még soha... furcsa találkozás. Beszállunk a kocsijukba és elhajtunk, hajnal van ... szinte egy szót se váltunk egész út alatt, majd este pia mellett. Ők már átélték ezt, és nekik sikerült. Egy kisvárosban telepedtek le ... a neve.... kimondhatatlan, kertesház, család, kutya...kisállattemető, teli macskákkal :P... kutyabarátok vagyunk mind...ezvan ... Az erősebb felfalja a gyengébbet... az űrben mi voltunk az erősebbek, megszedtük magunkat. Már egy órát se kéne dolgoznom egész életemben ha úgy akarom.Az út kb másfél óra...lecsukom a szemem...balhék, kurvák, űrhajók, több hónapos magányos utazások az űrhajómmal ... hiányozni fog. A hajóm volt az otthonom most pedig meg kell válnom tőle, ezt választottam.

Mire felébredek már megérkeztünk.Kisváros, szinte falu, a házak benne annál nagyobbak, gazdagok lakják. Gondos utcák méretre nyírt fű, szép ződ. Sehol sem olyan zöldek a növények mint a Földön. Lehet csak a szívem mondatja ezt velem, hiszen az összes kolónián vannak növények, nélkülük nem lehetne ott élni. A ház ahova érkeztünk szinte palota...külön szobát kapok óriási ággyal külön fürdővel. Nemsokat gondolkozok, egyből az ágyba vetem magam, hosszú volt az út, túl sok az új érzés, régi emlék. Délután ébredek, gyors fürdő után lemegyek a nappaliba. Ismerős kép: haverok kezében pia, a joint körbejár :P mint a régi szép időkben amikor még mind együtt toltuk az ipart a csillagok közt. Csak a környezet változott, Föld ahonnan minden indult. Leülök, kezemben sör, számban joint..megkönnyebbültem...

A szoba padlózata ajtóként nyílik fel, süllyedek a székbe már a padló szintje alatt vagyok ... az egész terem furcsa ködbe burkolózik ... meztelen csajok nyalókáznak körülöttem ... zöld kakasokat nyalnak...finom,érzem :D fogják egymást és mintha valami kibaszott puzzle lenne ... lassan darabokra szedik egymást..minden rész tovébb él mintha önállósódott volna...a nyelv nyalja a nyalókát miközben már nincs körülötte egy rózsaajkú száj sem :D miafasz....dehogy, nem csodálkozom...voltmár részem mindenféle tripben....persze  a Földön még sose...de mi a különbség ... közben zene szól..tökéletesen összhangban van a látvánnyal..egészen morbid....leesik a jobb karom vállból és felkéri egy táncra az egyik női combot aztakurva...igy még énse táncolok ... a bal karom szinte kiszakad a vállamból...irigykedve a jobbra, felkér egy másik combot..őrült táncot járnak a kezeim...hihetetlen...kiesik a szemgolyóm és vad repülésbe kezd a testrészek felhőjében.... mindent látok amit őő....vagyis..melyik is vagyok én?? a szemem? a táncoló karom? vagy ami még egyben van? ... mielőtt még a választ megtalálnám lassan kilép a koponyámból a másik szemem is...navajon micsinál?? hát szemez egy női szemmell :D fejem a padlóra hullik...tehetetlenül gurul, mázlija van...ajkaim egy rózsaajkú szájra tapadnak...smárolok..vagyis a szemek nélküli fejem :P  testem a padlóba csapódik lábaim táncra perdülnek...már nincsenek külön személyek, mind egyek vagyunk furcsa érzés...nemis érzés állapot...a csirkenyalókák nem fogynak..egyre nagyobbak...öszeolvadnak és egy hatalmas cukorcsirkét formálnak, az összes nyelv rátapad és vadul nyalni kezdi.... a csirke mintha kilehelné a lelkét...sóhajt egyet...

Kezemben sör ... számbam ... a számbam tuti nem füves joint, valami sokkal durvább.... 

 


 

A fiatalkorú olvasók miatt egyes részleteket elhalgattam a trippel kapcsolatban :D

Köszönöm az evolúciónak hogy kifejlődhettem...külön köszönöm hogy nem a sós vizet választotta életteremnek....hogy ilyen magasra nőttem és nemkell mások szarát, hugyát, seggét, faszát közelről élveznem :)

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scufublag.blog.hu/api/trackback/id/tr95837692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása